Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

DROPBOX - WINDOWS LIVE MOVIE MAKER

Dropbox


      Το Dropbox είναι μια πολύ καλή υπηρεσία φύλαξης, συγχρονισμού και sharing αρχείων μεγάλου όγκου, εύκολη στη χρήση και μας κερδίζει χρόνο. Χρήσιμη για κάθε φοιτητή και διδάσκοντα για απομακρυσμένη επικοινωνία μεταξύ τους.
Η δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας Dropbox σας προσφέρει 2GB χώρο στο internet ενώ αν κάποιος χρήστης κάνει πρόσκληση σε κάποιον άλλο και αυτός κάνει δεκτή την πρόσκληση τότε αυτόματα προστίθεται χώρος δωρεάν σε αυτόν που έκανε την πρόσκληση.

Για την εγκατάσταση του  dropbox το κατεβάζουμε από την σελίδα

Περιγραφή και εγκατάσταση-πληροφορίες

WINDOWS LIVE MOVIE MAKER

Ο Windows Live Movie Maker είναι ουσιαστικά ένας απλός, εύκολος στη χρήση επεξεργαστής βίντεο που σας βοηθά να τοποθετήσετε δίπλα δίπλα φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και ειδικά εφέ για να δημιουργήσετε μια παρουσίαση που τραβά την προσοχή μέσα σε λίγα εύκολα βήματα.
Μέρος της σειράς Windows Live Essentials, το Windows Live Movie Maker πρέπει να εγκατασταθεί μέσω του προγράμματος εγκατάστασης του πακέτου Essentials. Επίσης, μη ξεχνάτε ότι η έκδοση αυτή δουλεύει μόνο σε Windows Vista και Windows 7.
Το Windows Live Movie Maker είναι εντελώς εύκολο στη χρήση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εισαγάγετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, να επιλέξετε τη μουσική που παίζει από πίσω και να προσθέσετ κάποιες λεζάντες και τίτλους τέλους αν θέλετε. Το πρόγραμμα εμφανίζει ειδικά κουμπιά στη γραμμή τίτλου που σας δίνoυν πρόσβαση σε ρυθμίσεις διαχείρισης για βίντεο, μουσική και κείμενο αντίστοιχα. Σε ό,τι αφορά τα εφέ, έχετε επίσης πολλά μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε: εφέ μετάβασης, εφέ κίνησης, μεγέθυνση και μετακίνηση κέντρου κι επίσης κάποια οπτικά εφέ που θα κάνουν τις εικόνες σας πιο πικάντικες.
Όταν το βίντεό σας τελειώσει, μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε διάφορα format και μεγέθη, ανάλογα με το πού θέλετε να το χρησιμοποιήσετε: σε υπολογιστή, σε οθόνη τηλεόρασης υψηλής ανάλυσης, σε κινητή συσκευή, σε client άμεσης αποστολής μηνυμάτων, κτλ. Το Windows Live Movie Maker περιέχει επίσης την επιλογή να το ανεβάσετε απευθείας στο YouTube, στο Facebook, στο SkyDrive και στο Flickr. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως το Windows Live Movie Maker αποθηκεύει τα βίντεο σε ένα μόνο format: WMV.
 ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Παράδειγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου