Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ


επιτρέπει τη δημιουργία βίντεο-παρουσιάσεων για να μοιραστεί κανείς  τις φωτογραφίες του με εντυπωσιακά εφέ κίνησης, συνοδευόμενες μουσική. Το Animoto αναλύει τις φωτογραφίες και τη μουσική και συγχρονίζει ήχο και εικόνα σε ένα βίντεο στο οποίο γίνεται η παρουσίαση των εικόνων. Το βίντεο μπορεί να το κατεβάσει κανείς ή να το μοιραστεί online στο YouTube, Facebook, MySpace, Friendster ή όπου αλλού θέλει.
Για να δημιουργήσετε το δικό σας βίντεο επιλέγετε πρώτα τις φωτογραφίες που θέλετε να ενσωματώσετε και τις ανεβάζετε από τον υπολογιστή σας ή από κάποια ιστοσελίδα όπως το Flickr. Μετά επιλέγετε τη σειρά εμφάνισης των φωτογραφιών και σε ποιες από αυτές θέλετε να δώσετε περισσότερη έμφαση. Τέλος ανεβάζετε το μουσικό κομμάτι με το οποίο θα συνοδεύσετε το βίντεο ή επιλέγετε ένα από την υπάρχουσα συλλογή. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το Animoto, ενώ σας ενημερώνει για τα στάδια της παραγωγής του βίντεο μέχρι την ολοκλήρωσή του.
Το Animoto στη δωρεάν του έκδοση σας επιτρέπει να δημιουργήσετε παρουσιάσεις διάρκειας 30 δευτερολέπτων τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε διαδικτυακά αλλά όχι να τις «κατεβάσετε» στον προσωπικό σας υπολογιστή.


Κι ένα ακόμα παράδειγμα

TEXNH
TEXNH Ενα ακόμα  παράδειγμα

Try our slideshow creator at Animoto.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου